20% kedvezmény minden NOD32 és Eset Smart Security termékre, csak nálunk szeptember 30-ig!
Meglévő licensz hosszabbítása nálunk -20% szeptember 30-ig!


Egyedi ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Panda

A Panda Security Európa első számú vírusírtó szoftvert gyártó cégének számít, amely az otthoni védelemtől kezdve a nagyvállalati hardver-alapú rendszerekig szinte minden igényt lefed. A cég több díjat és elismerést is kapott az évek során, antivirus megoldásai a legprofesszionálisabbak egyike.

A Panda vírusírtó program széles körben biztosít védelmet a különböző operációs rendszereknek, egyedülálló technológiájának köszönhetően a termékek felülmúlják a legtöbb konkurens vírusírtóját, hatékonyságuk és gyorsaságuk pedig a legjobbnak számít.

A legújabb, 2012-es antivirus szoftver úgynevezett kollektív intelligenciával bír, aminek lényege, hogy a vírusadatbázisnak csak a kisebb része van a felhasználó számítógépen, nagyobbik a cég szerverein található, így a feladatok legfontosabb részét a Panda szerverfarmja végzi.

Működéskor a szerverfarm kapcsolatba lép a felhasználó számítógépével, és ha veszélyes állományt azonosított, akkor megteszi a szükséges lépéseket a probléma elhárítására.

Ennek köszönhetően a Panda napra kész megoldással bír a különböző károkozók ellen, a termék pedig minden lehetséges támadási felületet lezár, ahol a vírusok beférkőzhetnek. A Panda hatékony védelmet biztosít az emailes támadások ellen, és már a fiókba történő belépés előtt képes észlelni a kártékony állományokat.

A Panda az operációs rendszerekkel kapcsolatos széles körű kompatibilitás mellett napi 24 órás technikai támogatást és intelligens frissítést biztosít.Rendezési elv:
PANDA Adatvédelmi SW ANTIVIRUS PRO 2014 HUN (3 PC) RENEWAL BOX
ALAPVETŐ VÉDELMET NYÚJTÓ MEGOLDÁS, AMELY TÖBB MINT EGYSZERŰ VÍRUSKERESŐ A lehető legkönnyebben és intuitívan használható védelmet kínálja a számítógépének. Csak telepítenie kell, és nem l

8.211Ft
SKU #W12AP14CR


PANDA Adatvédelmi SW ANTIVIRUS PRO 2014 HUN (3 PC) BOX
ALAPVETŐ VÉDELMET NYÚJTÓ MEGOLDÁS, AMELY TÖBB MINT EGYSZERŰ VÍRUSKERESŐ A lehető legkönnyebben és intuitívan használható védelmet kínálja a számítógépének. Csak telepítenie kell, és nem lesz több

9.942Ft
SKU #W12AP14


PANDA Adatvédelmi SW INTERNET SECURITY 2014 HUN (3 PC) RENEWAL BOX
VÉDELMET BIZTOSÍT A CSALÁDJÁRA ÉS A SZEMÉLYES ADATAIRA LESELKEDŐ INTERNETES VESZÉLYFORRÁSOKKAL SZEMBEN Használja úgy az internetet, ahogy igazán szeretné. Védelmet nyújt vírusok, onli

10.698Ft
SKU #W12IS14CR


PANDA Adatvédelmi SW INTERNET SECURITY 2014 HUN (3 PC) BOX
VÉDELMET BIZTOSÍT A CSALÁDJÁRA ÉS A SZEMÉLYES ADATAIRA LESELKEDŐ INTERNETES VESZÉLYFORRÁSOKKAL SZEMBEN Használja úgy az internetet, ahogy igazán szeretné. Védelmet nyújt vírusok, online csalá

13.350Ft
SKU #W12IS14


PANDA Adatvédelmi SW GLOBAL PROTECTION 2014 HUN (3 PC) RENEWAL BOX
MAXIMÁLIS VÉDELEM A SZÁMÍTÓGÉPE SZÁMÁRA A számítógépére, az adataira és a családjára leselked ő valamennyi veszélyforrással szemben teljes védettséget biztosít. http://www.pandasecuri

13.688Ft
SKU #W12GP14CR


PANDA Adatvédelmi SW GLOBAL PROTECTION 2014 HUN (3 PC) BOX
MAXIMÁLIS VÉDELEM A SZÁMÍTÓGÉPE SZÁMÁRA A számítógépére, az adataira és a családjára leselked ő valamennyi veszélyforrással szemben teljes védettséget biztosít. http://www.pandasecurity.com/h

17.109Ft
SKU #W12GP14  • «« Elejére
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Végére »»


Mutat: #  
Találat 1 - 6 / 6

Vírusirtó online vásárlás, rendelés menete a webáruházban


  A kiválasztott vírusirtó programot tegye a kosárba, majd menjen a pénztárhoz.


  Ezután regisztrálja magát rendszerünkbe és adja meg a vásárláshoz és a szállításhoz szükséges adatokat.


  A vásárlást követően kapni fog egy e-mailt, amely tartalmazza a vásárlás adatait, illetve, hogy a megrendelés folyamatban van.


  Amennyiben rendelését átnéztük és elfogadtuk, úgy kap erről egy visszaigazoló e-mailt, valamint felhívjuk Önt.


  Ezután a rendelés összegét kérjük utalja át az 11100506-13836250-01000003 számlára, vagy kérjen csekket.


  A programot és a licenszet a pénz beérkezését követően e-mailban elküldjük Önnek. A számlát és a hivatalos licenszet kinyomtatva 3-4 munkanapon belül postázzuk.


  Kérdés esetén, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat: 1/999-4647; 70/317-8420

Vírusirtó egyedi ajánlat

Amennyiben 4-nél több licenszre van szüksége, kérjen egyedi árajánlatot. A mindenkori árból 20% kedvezményt adunk szeptember 30-ig!!!

Kérjen egyedi árajánlatot!

Akciós NOD32 termékek

A NOD32 Antivirus licenszek most akciós árok kaphatóak!

eset_n32_200

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat06-70/317-8420

06-1/999-4647

E-mail cím info@virusirtoszoftver.hu